Для чого потрібна весільна мандрівка? Аби зарядитись позитивною енергією перед початком сімейного життя та відпочити від передвесільних клопотів. Сьогодні існує безліч варіантів проведення медового місяця: від найгарніших місць нашої країни до найпопулярніших у світі мегаполісів.

Французька Полінезія

У південній частині Тихого океану на туристів з різних країн чекає цілих вісімнадцять островів неймовірної краси. Якщо ви хочете провести свій медовий місяць поєднуючи пляжний відпочинок з лежанням у гамаку з кокосовим коктейлем у руці, цей куточок – саме те, що вам потрібно. А коли таке проведення часу набридне, можна буде відвідати один з численних музеїв чи зайнятись активними видами спорту (до ваших послуг катання на водних лижах, дайвінг та багато іншого). До речі, саме до складу Французької Полінезії входить Бора Бора – улюблене місце відпочинку знаменитостей.

Мальдіви

Справжня тропічна казка чекає на закохані пари на Мальдівах. Тут блакитне небо тоне у прозорій лазурній воді, а дивовижні квіти та мальовничі пейзажі наче створені спеціально для того, аби подарувати молодятам відчуття безмежного щастя. До плюсів Мальдівських островів варто також віднести і гостинність місцевого населення. Відпочинок у цьому райському куточку припаде до душі тим, хто цінує тишу та спокій. Крім того, саме на Мальдівах відкрито безліч спа-центрів з найрізноманітнішими послугами.

Франція

Якщо якась країна і може змагатись з Італією за пальму першості щодо романтики, то лише Франція. Цікаво, що серед молодят популярний не тільки Париж, який справедливо вважається столицею романтики, а ще й Лазурне узбережжя та витончений Прованс. А що більше до вподоби вам – освітлені вогнями вулиці та шедевральна архітектура Парижу, шик та глянець Ніцци чи, може, безкраї лавандові поля? В будь-якому разі медовий місяць у Франції запам’ятається вам на все життя!

Фіджі

Якщо післявесільний відпочинок асоціюється у вас з екзотикою та далекими островами, вам неодмінно сподобається тропічний Фіджі. Прозора вода, білий пісок, приголомшлива природа та чудовий клімат – цей острів є справжнім райським куточком! Крім того, відпочинок на Фіджі – це гарний варіант для тих, хто втомився від шаленого ритму та гамору великих міст і прагне спокою та неквапливості. А ще тут обов’язково знайдеться заняття для любителів спостерігати за підводним світом: завдяки прозорим водам поблизу берегів Фіджі вдається розгледіти неймовірно красиві корали, риб та водорості.

Італія

Італію не просто так називають напрямком номер один серед закоханих та романтиків, адже саме тут блискуче поєднується традиційний пляжний відпочинок з великою кількість вражаючих історичних пам’яток. Приблизний маршрут для медового місяця має такий вигляд: катання на гондолі у Венеції, подорож до оспіваних поетами романтичних Верони та Флоренції, прогулянки нічними вулицями вічного Риму та катання на яхті біля берегів прекрасної Сардинії. А в перервах між поїздками з міста до міста можна проводити час на численних пляжах під лагідним італійським сонцем. Розповідаючи про цю країну, не можна не згадати й про те, що вона дуже популярна серед гурманів та поціновувачів якісних вин різних сортів: про італійську кухню написано не одну книгу і знято не один фільм, а завдяки розвинутому виноробству і великій кількості виноградників тут можна спробувати як молоде вино, так і вино великої витримки.

Джерело