Нагадаємо, що сьогодні вночі, 19 червня, в обласному центрі ((http://rivne1.tv/news/91739)(згоріла іномарка)).

Близько третьої ночі сьогодні, 19 червня, до поліції повідомили, що на вулиці Чорновола у дворі будинку горить автомобіль.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що вогнем знищено автомобіль марки "Mercedes-Benz ML 350", яким користується 29-річний рівнянин. Попередня причина загоряння — підпал.

Відомості за цим фактом зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені правопорушення та інші події. Триває перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне рішення.

pic



pic

Як повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області, прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що вогнем повністю охоплений легковий автомобіль марки «Mercedes-Benz», 2008р.в.. Все свідчило про занадто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. На гасіння автомобіля відразу було подано два водяних ствола. Вже о 03:26 загорання було локалізовано, а о 03:50 повністю ліквідовано. В результаті пожежі вогнем знищено автомобіль. До гасіння пожежі було залучено три одиниці техніки ДСНС та 10 рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.