«Зараз у Рівному немає танцювального майданчика з хорошим покриттям для організації літніх танцювальних вечорів просто неба» - пише (*Олексій Огонь*) – автор проекту на «Громадський Бюджет».

Суть проекту полягає в обладнанні літнього танцмайданчика з хорошим танцювальним покриттям, музичним обладнанням, місцями для сидіння, освітленням та гірляндами, де рівняни зможуть проводити танцювальні вечори у теплу пору року. Також локацію можна буде використати для камерних виступів, концертів, майстер-класів, театральних вистав тощо.

Автор проекту наголошує, що існуючі нічні клуби орієнтовані здебільшого на молодь та сучасні танці, а люди старшого віку, які надають перевагу соціальним видам танцю (українські народні танці, сальса, кізомба, аргентинське танго, хіп-хоп тощо) позбавлені місця проведення дозвілля.

Також майданчик може бути хорошою платформою для організації концертів, камерних виступів, майстер-класів, театральних вистав тощо. Автори обіцяють раз на тиждень проводити танцювальний вечір, тобто не менше як 12 танцювальних вечорів протягом червня - серпня 2019 року.

Завдяки реалізації проекту пожвавиться дозвілля мешканців міста. Танцювальні школи отримають можливість збільшувати свою аудиторію та розвивати бізнес, тим самим сприяючи культурному та економічному розвитку міста, що узгоджується зі стратегією розвитку міста. З’явиться майданчик для спільних проектів з танцювальними школами з інших міст, реалізації спільних сезонних проектів, культурного обміну.

Проект також надзвичайно важливий для зрілих людей, які мають меншу кількість місць для дозвілля, знайомств та активного соціального життя у порівнянні з молоддю.

Основною цільовою аудиторію проекту будуть люди старші 30 років, професійні танцюристи та аматори.

Нині проект знаходиться на розгляді. Голосування розпочнеться 1 жовтня цього року.



pic



pic



pic



pic