Третину свого життя людина проводить уві сні і від того, наскільки комфортним буде сон, залежить її здоров'я і благополуччя. Як небажано ставити ліжко в спальні, щоб уникнути неприємностей в особистому житті?

Якщо ви вирішили облаштувати спальню за всіма правилами фен-шуй, обов'язково заздалегідь подумайте, куди поставити ліжко. Є кілька основних правил, які не можна порушувати, інакше не минути лиха.

Дзеркало біля ліжка. За законами фен-шуй, дзеркало не повинно висіти над узголів'ям і в дзеркалі не повинні відображатися сплячі. Якщо в дзеркалі відображаються кути ліжка, це може привести до проблем в особистому житті і шлюбі, до розладу і розбіжностей між подружжям, і навіть до зради. Дзеркала подвоюють негативну енергію, яку несуть гострі кути предметів, що знаходяться в кімнаті.

Ставити ліжко головою до стіни. Якщо спати ногами до дверей, через двері може витікати енергія, яка необхідна для відновлення. Тому, людина зовсім не відпочине увісні, а навпаки, буде почуватися втомленою. Постійний такий стан може приводити до неврозів і безсоння.

Під масивними предметами. Не можна розміщувати над ліжком кондиціонер, масивні полиці та інші елементи декору, які своєю вагою будуть тиснути на сплячих. Сон під такими предметами буде дуже неспокійним і тривожним, після пробудження буде відчуття втоми і розбитості.

Узголів'ям до вікна. За фен-шуй розташування ліжка в зоні вікна суворо заборонено, так як у людини не буде опори і захисту (якою виступає стіна). Це може привести до проблем в роботі, в особистому житті, до появи хронічних захворювань.

ОБОВ'ЯЗКОВО ДІЗНАЙТЕСЯ:

6 простих способів освіжити атмосферу в квартирі

Як очистити плями на шпалерах: 6 неймовірно простих способів