Про перемовини з колишніми гравцями НК "Верес" щодо можливості повернення їх у клуб розповів під час прес-конференції тренер-селекціонер.

За словами спортивного директора НК "Верес" Ореста Баля, клуб вів перемовини з деякими колишніми гравцями, аби знову залучити їх до червоно-чорної команди.

Зокрема, мова йшла про нападника МФК "Миколаїв" Ігоря Сікорського, який грав за "Верес" у першій лізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нський "Верес" тренуватиме екс-нападник збірної України [ВІДЕО]

А от рівненчанин Тарас Коблюк, який досі "належав" "Вересу" й на правах оренди захищав кольори ФК "Львів", проходитиме відбір на рівні з іншими футболістами. До речі, до лав червоно-чорних не проти прийняти й гравців, які минулий сезон відіграли за львівську команду.

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що футбольні клуби "Верес" та "Львів" помінялися місцями. Рівняни мали б виступати у Другій лізі, тоді як львів'яни - у Прем'єр-лізі.

Вже 12 червня у мережі оприлюднили атестат, який дозволяє НК "Верес" грати саме у Другій лізі. Тоді ж мова зайшла і про тренера для команди. Аби підтримати імідж народного клубу навіть запустили голосування серед уболівальників за одного з двох претендентів. Проте з'ясувалося, що це лише зіграло спеціалістам на руку, бо вони отримали більш вигідні пропозиції від інших клубів.

- Бакалов завдяки нам отримав пропозицію з прем'єр-лігової команди, а Ковалець живе в Києві, тож логічно, що погодився на пропозицію з "Оболонь-Бровар", - розповів генеральний директор НК "Верес" Євген Донцов.

14 червня керівництво клубу офіційно представило Володимира Гоменюка, який посів цю посаду.