Сьогодні, 13 червня, у сесійній залі Рівненської Міської Ради пройшло публічне обговорення проектів громадського бюджету.

Сьогодні, 13 червня, у сесійній залі Рівне нської міської ради пройшло публічне обговорення проектів громадського бюджету.

Дуже велика кількість проектів стосувалась облаштування футбольного поля штучним покриттям. Представники різних мікрорайонів виразили бажання на встановлення такого майданчику. Всього проектів, направлених на цю тему, зареєстровано 15.

А от рівнянин Юрій Дюг пропонує зробити "Рівне нський весільний простір".

Автор проекту наголошує на те, що зараз в робочому стані лише одна зала для церемоній, а от мала зала Міського РАЦСу не використовується вже 10 років. Через це урочистості проводяться дуже швидко та схожі на «конвеєр», де кожні 15 хвилин одружують нову пару.

Проект «Рівне нського весільного простору» передбачає облаштування зручних та сучасних умов для одруження молодят у Рівному. Зокрема капітальним ремонтом двох залів для проведення урочистих церемоній. Один з яких буде оформлений у традиційному українському стилі, інший – у сучасному європейському.

Також у своїй презентації Юрій згадав колишнього мера міста Рівне – Віктора Чайку, який за час свого перебування на посаді говорив: «Якщо у місті обласного значення немає хорошого РАЦСу, то це не місто, а районний центр»

Зараз всі проекти перебувають на розгляді. Загальноміське відкрите голосування за пропозиції, які подані на Громадський бюджет, відбудеться 10 жовтня, а список проектів-переможців оприлюднять 1 листопада.