У наш час, однією з найважливіших складових нормального життя будь-якої людини є саме відчуття безпеки. І якщо з одного боку це відчуття підкріплюється виключно власною пильністю, то з іншого - воно повинно бути гарантовано на практиці. А саме завдяки камерам відеоспостереження.

Зокрема, одним з ключових елементів сучасної безпеки є відеонагляд всього, що відбувається. Для цих цілей використовується спеціальне обладнання - це різні камери і системи відеоспостереження.

Тому, ми вирішили підготувати 8 причин чому все таки варто встановлювати відеонагляд.

1. Діти – наше все, а їх безпека найважливіша. Завдяки камерам відеонагляду, ваша дитина завжди буде в безпеці та під вашим наглядом. Так як, ви зможете підключитися з офісу до домашньої камери. Також, дуже часто камери відеоспостереження встановлюються в дитячих садках та школах.

pic 2. Спокій за власне майно. Часто наявність відеоспостереження запобігає крадіжкам або якщо,ж все таки така неприємність сталася, то вірогідність розкриття злочину більш ймовірна .

3. Охорона прилеглої території. Камери відеоспостереження дозволяють бачити та контролювати, те що відбувається чи то біля приватного будинку, чи біля підприємства та складу. А інфрачервоне підсвічування камер відеоспостереження, дозволяє бачити, що відбувається навколо навіть в абсолютній темряві.

4. Бажаєте покращити роботу підлеглих? Наявність відеокамер дозволяє спостерігати, як відбувається робота в офісі за відсутності керівника. Якщо камери оснащені мікрофонами, то і почути, що і як говорять співробітники. Часто дуже корисно спостерігати за тим, як співробітники спілкуються з клієнтами, щоб надалі виявляти їх помилки і підвищити ефективність роботи.

pic 5. Системи відеоспостереження – як спосіб розроблення ефективної маркетингові стратегії. Компанії нерідко проводять спостереження за потенційними клієнтами, аналізуючи їх купівельні вподобання. Відеоспостереження використовується і в виробничих процесах: за роботою обладнання і контроль за технологією виготовлення.

6. Відеонагляд для магазинів, закладів харчування та розважальних закладів. Як показує практика, після установки систем відеоспостереження в магазині кількість крадіжок скорочується на 70-80%.



pic 7. Відеонагляд забезпечить вам спокійний сон. Керівникам досить часто доводиться ночами виїжджати на місце, з метою перевірки приміщення на предмет проникнення. Для того, щоб виключити помилкові тривоги охорони - встановіть віддалений доступ до системи відеоспостереження та спіть спокійно.

8. Інформація з камер - як прямий доказ. У разі вчинення правопорушення відеокамера зафіксує і збереже на жорсткий диск прямі докази.

Насправді, спектр застосування систем відеоспостереження гранично широкий, як і їх можливості, тому не варто економити на власній безпеці.

Отож, як бачимо сьогодні важко знайти сферу, де б не були корисними камери відеоспостереження. Тому, якщо до цього ви сумнівалися встановлювати камеру відеонагляду чи ні, то сподіваємося, що наші поради допоможуть вам прийняти правильне рішення.