Знаходиться вона біля обласного музично-драматичного театру міста.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

У 2018 році виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. З цієї нагоди Посольство Японії розпочало компанію із висадження дерев сакури, яка є символом країни, по всій території України. Одним з 20 міст, де згодом зацвіте "японська вишня", стало Рівне .

Вчора, сьомого червня 2018 року, міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся із Першим секретарем Посольства Японії в Україні паном Ацуші Вакуі.

Під час офіційної зустрічі пан Вакуі повідомив, що він вперше у Рівному, від нашого міста у нього склалося приємне враження. Міський голова та Перший секретар Посольства Японії в Україні обговорили можливості подальшої співпраці.

Пан Ацуші Вакуі відзначив, що є великий потенціал для інвестицій у Рівне .

Після офіційної зустрічі Перший секретар Посольства Японії в Україні пан Ацуші Вакуі та міський голова побували на алеї сакур, яка віднедавна з’явилася поблизу облмуздрам театру. І символічно спільно підлили саджанці, подаровані Посольством Японії в Україні.

Обидві сторони висловили сподівання, що невдовзі ця алея стане одним із улюблених місць відпочинку рівнян та гостей міста.