Група народних депутатів подала до Верховної ради проект заборони трансляції на території України Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться у Російській Федерації.

Проект про заборону трансляцій 11 травня внесли в парламент Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Андрій Лозовий, який родом з Рівного, та голова фракції "Об'єднання Самопоміч" Олег Березюк.

💥Группа народных депутатов зарегистрировала проект постановления о запрете трансляции чемпионата мира-2018 в Украине. Депутаты от Радикальной партии Олег Ляшко, Игорь Мосийчук и Андрей Лозовый, а также Олег Березюк от Самопомощи в своем проекте утверждают, что показ чемпионата мира в России будет нарушать законные права и интересы граждан Украины в следствие вооруженной агрессии и временной оккупации РФ части территории государства.

Публикация от ФУТБОЛ УКРАЇНИ (@theukrfootball)

Сьогодні стало відомо, що рішення про заборону трансляції матчів ЧС-2018 схвалене комітетом Верховної Ради та передано на голосування народним депутатам.

Тепер слово за народними депутатами. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Інтер транслюватиме усі матчі ЧС-2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-футболіст "Вереса" записав звернення з вимогою звільнити Олега Сенцова [ВІДЕО]

Нагадаємо, міністр іноземних справ України Павло Клімкін закликав українців не їхати на ЧС-2018 у Росію, який відбудеться з 14 червня по 15 липня.

Попри це з'явилася інформація, що на чемпіонат до Росії планують поїхати майже 5 тисяч українців.