Сьогодні, 25 травня, близько п’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення, що у лікарню із важкими травмами госпіталізували 51-річного жителя села Хотин. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося. Поліцейські за підозрою у завданих смертельних тілесних ушкодженнях затримали сина загиблого.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в будинку проживають батько із трьома синами, які зловживають спиртними напоями. Старший із братів поїхав у справах, тож його тоді не було дома. Середній із молодшим випивали у селі та близько опівночі повернулися додому. 26-річний молодик ліг спати, а 28-річний — пішов розважатися далі. Та, коли близько четвертої ранку дістався будинку, виявив на підлозі побитого батька, а на ліжку в одязі зі слідами крові спав брат. За допомогою пішов до сусідів, які і викликали «швидку».

Отримані 51-річним чоловіком травми виявилися несумісні з життям, він помер у медзакладі через кілька годин. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок закритої тупої травми грудей із численними переломами ребер та ушкодженням органів грудної порожнини.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, в ході якого з’ясовуються усі обставини події. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції інкримінованої статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Молодика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Як з’ясувалося, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, однак був звільнений від покарання умовно із випробувальним терміном.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.