Вчора, 24 травня о 15:35 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: м. Дубно, вул. Цегельна, 55.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно. На момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено житловий будинок 80м2, гараж 120 м2 , та подвір’я де знаходилися газові балони, автомобільні сидіння, автомобільні шини та чотири автомобілі: Мерседес 200 1999р.в., ВАЗ 2109 1998 р.в., ВАЗ 2108 1992 р.в., Ауді 80 1987 р.в.. Усе свідчило про пізнє повідомлення про пожежу. Зважаючи на складність пожежі та з метою запобігання розповсюдження вогню на сусідні будинки керівником гасіння пожежі було прийнято рішення на залучення додаткових сил та засобів. Тому крім двох відділень міста Дубно було залучено один пожежний автомобіль міста Млинів та одна автоцистерна військової частини А2363. Сильно ускладнювало гасіння пожеж для вогнебогнеборців значна кількість автомобільних шин, які під час горіння виділяли значну температуру та їдкий дим та велика кількість газових балонів, деякі з яких почали вибухати.

Тому на гасіння та на охолодження газових балонів було подано 7 водяних ствола та 2 пінних стволи. Вже о 16:53 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:05 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих під час пожежі не було.

На разі причини виникнення пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.