З 18-20 травня у Рівному відбувся традиційний дванадцятий будо-табір Рівненської обласної Федерації кйокушінкаі карате унія України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

У тренувальному процесі взяли участь усі клуби РОФККУУ. Всього - 153 бійця.

Тренувальний процес охопив багато завдань: кіхон( класична техніка), ідо кіхон(техніка в пересуванні), ката(професійний комплекс виконання технічних вправ), куміте(бої та ударна техніка по снарядах).

Загальні традиційні заняття та тренування для дорослої вікової та поясної груп проводив керівник обласної федерації семпаі Євген Вєтров. Тренування для молодшої та середньої поясних та вікових груп провели кваліфіковані інструктори семпаі Юрій Кайзер, Наталія Лелях, Олександр Данилюк, Євген Єфіменко та Олександр Леошик.

Фінальним етапом тренувань стала атестація на нові рівні кю(від білого поясу до 7 кю). У підсумку, успішно пройшли тест 73 бійця.

- Підсумовуючи результати будо-табору скажу, що рівень техніки бійців росте. Головне, що ми приділяємо увагу не тільки підготовці тільки до змагань. Ми виховуємо дух воїна. Головна ціль заходу досягнута - це спілкування, обмін досвідом та професійний ріст всіх учасників. Дякую всім за участь. Ми прицюємо далі, - підсумував Євген Вєтров.

Другим етапом атестаціі від білого поясу до 2 кю буде екзамен на літньому таборі РОФККУУ 03-10 червня.