У заключному матчі сезону «Верес» приймав свого учорашнього конкурента у боротьбі за зону єврокубків «Маріуполь». І хоча турнірного значення поєдинок не мав, він вийшов багатим на моменти.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Перший у зустрічі небезпечний епізод створили гості. На 6-й хвилині Тищенко зі штрафного пробив під поперечину, Сарнавський пальцями перевів м’яч у поперечину. На 22-й хвилині Тотовицький перекинув м’яч і через гогкіпера, і через ворота. На 38-й хвилині Чурко з центру поля вибіг на побачення з Сарнавським, але вдарив прямісінько у воротаря.

А що «Верес»? На 28-й хвилині Степанюк бив з близької відстані, але влучив у голкіпера Гальчука. А на 36-й забив головою Приймак, але з офсайду.

Обережно розпочали команди 2-й тайм. Фактично перший момент перетворився на гол. На 61-й хвилині Кожанов з правого кута увйшов в штрафний майданчик, обвів Тищенка, і потужно пробив під поперечину – 1:0.

Врятував «Маріуполь» Діденко, який незадовго до цього вийшов на заміну. Досвідчений форвард забив гол з лінії воротарського майданчика, отримавши поперечну передачу – 1:1.

Догравав «Верес» у меншості. Сімінін награв на друге попередження на 86-й хвилині. За час, що лишався, жодній з команд справжніх моментів створити не вдалося. Отож, бойова нічия.

Таким чином, свій дебютний після багаторічної перерви сезон у головній лізі країни «Верес» завершує на шостій сходинці. До цього найвищим досягненням рівнян серед еліти було дванадцяте місце.

Про це повідомляє інформаційна служба НК «Верес».