Про сексуальну активность чоловіка в ліжку можна судити по його смаковим уподобанням і манері поглинання їжі - так вважають психологи.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Якщо чоловік віддає перевагу смаженій картоплі з відбивними. З таким чоловіком можеш не сподіватися на креативність в ліжку. Звичайно, він буде хорошим коханцем, але навряд чи спокуситься на щось, що виходить за межі "звичайного меню". Якщо ж твій обранець - гурман, то і в любові проявить себе належним чином: відкриватиме нові горизонти, шукати нові можливості насолоди, кожен раз експериментувати зі "смаком " вашего інтиму.

Містер Гамбургер

Вважається, що якщо і після тридцяти чоловік харчується одними гамбургерами, це свідчить про те, що йому не вистачає фантазії і сексуальної зрілості. Сексологи кажуть, що з такий чоловік буде посереднім коханцем.



pic

Справжній атлет

Справжнім казанова в сексі той чоловік, який їсть повільно, помірно, старанно пережовуючи кожен шматочок і насолоджуючись смаком. У ліжку цей чоловік тебе не розчарує - довга прелюдія, неквапливий секс, ніжність і ласка тобі забезпечені. Якщо ж цей чоловік, перш ніж з'їсти їжу, спочатку насторожено її нюхає і пробує, той і до тебе стане довго приглядатися. А в сексі проявить обачність. Якщо ж він ще й стежить за своїм харчуванням, в сексі тебе неодмінно чекає оргазм.

Ненажера

Чоловіки такого типу їдять дуже швидко. Якщо він швидко поглинає одну страву за іншою, не встигаючи як слід пережовувати, наминає бутерброди і булочки, запиваючи їх чаєм, це може свідчити або про те, що він дуже голодний, або про те, що він квапливий у всьому. З таким чоловіком в ліжку тебе чекає справжній марафон, ось тільки дуже короткий. Можеш навіть не чекати від нього попередніх пестощів і ніжності - він одразу візьметься за справу.



pic

Шанувальники шоколаду і ласуни.

Якщо ваш чоловік поглинає плитки молочного шоколаду, їсть «снікерси», шоколадні батончики, печиво, вафлі та інші солодощі, а в чашку з чаєм кладе по 3-4 ложки цукру, це говорить про те, що йому не вистачає любові і взаєморозуміння. Гурмани ж, навпаки, веселуни. Люблять пригоди, новизну, не проти експериментувати, і не тільки в їжі, але і в сексі. Любителі гостренького, і, особливо, приправ, спецій, соусів і підлив - темпераментні і пристрасні люди, авантюристи, шукачі пригод.



pic