Учора, 17 травня, близько 14-ї години до поліції надійшло повідомлення, що у квартирі однієї із багатоповерхівок обласного центру померла 40-річна рівнянка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

На місці події слідчо-оперативна група виявила на тілі загиблої гематоми. Відповідно до лікарського свідоцтва попередньою причиною смерті жінки стала важка травма голови, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень сторонньою особою. Остаточну причину смерті встановлюватиме судово-медична експертиза.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинили смерть потерпілої, слідчі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що 40-річна жінка останні кілька днів проживала у квартирі 55-річного жителя обласного центру та разом із знайомими 44-річною рівнянкою та 32-річним жителем Млинівського району вживали алкоголь. Під час чергового такого застілля між останнім та 40-річною рівнянкою виникла сварка, у ході якої чоловік наніс потерпілій понад десять ударів руками по голові та ногами по тулубу.

32-річного уродженця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, який наразі тимчасового проживає на Млинівщині, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.