Без ЗМІ сучасне життя уявити неможливо. Щодня ви дивитеся телевізор, читаєте газету, слухаєте радіо в автомобілі або ж гортаєте стрічку новин у смартфоні. Інтернет, телебачення, радіо та газета. Чи є майбутнє у цих медіа на ринку та як їх розвивати — розповів засновник незалежної преси Рівненщини (*Віктор Данилов.*)

ПРО РИНОК МЕДІА

Ринок — це живий організм, тому він постійно змінюється. Медіа-ринок не виключення, тому я розглядаю його не тільки як бізнес. Потрібно розуміти, що окрім заробітку медіа-бізнес повинен мати свою місію — нести людям правду та боротися за краще життя. У лідери прорватися складно, але можливо, а от утримувати лідерську позицію найважче. Це як у футболі: виграти чемпіонат складно, але отримати чемпіонство на другий рік ще складніше. Щоб тримати лідерську позицію на ринку ЗМІ, потрібна довіра аудиторії та професійний колектив. Це основа, на якій усе тримається. А вже чим старший та солідніший бренд, тим престижніше у ньому працювати та тим більша довіра до цього ЗМІ. Все взаємопов’язано. Тому ціль роботи будь-якого ЗМІ — це довіра глядача, слухача, читача. І цією довірою потрібно дорожити.



pic

ПРО НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ЗМІ

Якщо ж говорити про незалежність ЗМІ, у плані свободи слова, вона неможлива без економічної незалежності. Тому самостійність ЗМІ насамперед повинні ґарантувати засновники. Ціль незалежного ЗМІ — показати життя таким, яким воно є.

ПРО ОНЛАЙН ЗМІ

В Україні медіа-тенденції дещо відмінні від світових. Адже у нас онлайнова реклама, особливо у сільській місцевості, не росте. Ті прогнози, що сайти легко можуть окупити себе економічно за рахунок реклами, поки що не справджуються. І більшість з тих, хто знаходиться в таких ілюзіях, поки лишатимуться не такими успішними.

Більше читайте на 16-17 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок