Вчора ввечері, 15 травня, інспектори отримали виклик ДТП з потерпілими на вулиці Відінській.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Прибувши на місце події, де вже працювала бригада швидкої медичної допомоги, інспектори, опитавши свідків події, з`ясували, що 39-річний водій керуючи автомобілем ВАЗ 21061, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на бетонну конструкцію на перехресті вулиць Курчатова, Відінська, Карнаухова.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в останнього ознаки сп’яніння, також встановили, що 39-річний водій житель Рівне нського району позбавлений права керування транспортними засобами.

На водія інспектори склали наступні адміністративні матеріали: протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) протокол за ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та постанову за ч.4 ст.126 КУпАП. (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic



pic