На території Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства зрізали дерева. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив депутат Рівненської міської ради Назарій Поліщук.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Він не вірить, що дерева були в аварійному стані.

“Можливо, профільне управління прагне відповідати рівню втрат деревостану, адже на Рівне нщині цей показник рекордний в Україні. На фото робітники валять останнє велике дерево, поки лишилася одинока туя», - пише Назарій Поліщук.

На допис відреагувала прес-секретар Рівне нського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко. За її словами, зелені насадження зрізали працівники Тресту зеленого господарства, а не лісівники. Спиляли загалом 6 дерев, які попередньо обстежила спеціальна комісія.

“За їі висновками, «окремі дерева були у незадовільному стані, окремі досягли вікової межі», частина в аварійному стані. Нагадую всім, хто «турбується» про дерева, що поруч навчальний заклад, ходить багато дітей. Про випадки падіння дерев, і на дитячі візочки в тому числі, сподіваюся, пам’ятають усі. Тому, мабуть, краще попередити лихо”, - пише Світлана Горошко.

Деревину забрали на потреби міста. Територію управління далі впорядкують і посадять нові, молоді насадження.

“Ми теж хочемо, щоб все було гарно і безпечно!”, - зауважила вона.