Вихідними рівненські гімнастки клубу "Золота осінь" змагалися у Польщі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На турнірі "Sosnowiec Spring Cup" змагалося 24 наших спортсменок. Змагалися вони із гімнастками Польщі, Росії, України, Білорусії, Литви та Німеччини.

За два дні змагань наші спортсменки показали наступні результати.

Так із рівненських представниць, Олександр Ващишина здобула золото у багатоборстві. Анастасія Охмак стала першою у виступі зі стрічкою і другою із обручем і здобула срібло у багатоборстві. Поліна Остапчук, Яна Бенчук, Єва Волочнюк, Софія Юхим та Вікторія Баранець теж фінішували другими у багатоборстві. Поліна Сара здобула срібло у виступі з м'ячем і стала четвертою у багатоборстві. Дарина Гостєва стала другою зі скакалкою. Марина Попович перша зі скакалкою. Богдана Мельник та Софія Буря четверті у багатоборстві. Катерина Лесько та Валерія Трохимчук сьомі у багатоборстві та Ольга Королюк стала шостою.

Із дубенського відділення СК "Золота осінь" Кіра Дворжак взяла срібло, Олександра Бабійчук третя, Вероніка Букеда четверта та Каріна Пасічник шоста. Ці результати у багатоборстві.

Також змагалися і нетішинські гімнастки у Польщі. Так, Анна Шевцова та Злата Форсюк перші. Юліана Васильчук друга і Міла Зон та Аліса Тараторкіна треті. Ці результати теж у багатоборстві.

- Кінець сезону і всі вже потомлені. Разом з тим наші гімнастки показали достойний результат. Якщо підсумувати цей виїзд, то він є вдалим. Однозначно, це новий досвід. І в нас скоро Чемпіонат України. тож, ми потроху підходимо до фінального акорду і найближчим часом будемо ще пробувати вигравати більше нагород, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.