Якщо ви запросили на своє весілля друзів та родичів з дітьми, але хвилюєтесь, що вони зіпсують святкування і будуть дико галасувати, то читайте далі. Ми можемо дати 5 порад, які допоможуть вам розважити дітей і забезпечити цікавий день для великих і малих.

Розумні очікування

Діти не будуть сидіти на місці протягом декількох годин. Вони не будуть залишатися чистими, спокійними або уважними протягом всього святкування. Діти є діти. Вони хочуть гратися з іншими дітьми, тому спробуйте організувати простір для їхніх ігор (якщо це буде можливо,то на вулиці). Це може бути майданчик або ж певна територія, яка не використовується. Діти витратять трохи енергії і будуть краще поводити себе. Не будьте занадто суворі. Діти повинні насолоджуватися цим днем на стільки, на скільки і всі інші гості. Якщо ви хочете нагородити дітвору за хорошу поведінку, то ви могли б зробити це у формі гри: приз отримає той, хто себе найкраще поводив.

Залучіть дітей

Зробіть так, щоб всі діти відчували себе частинкою святкування, включаючи їх у різні види діяльності . Діти можуть виступати як помічники, роздавати вітальні листівки чи фото, кидати конфетті або пелюстки троянд і виступати в якості асистентів для організаторів весіль. Очевидно, вам слід враховувати навички, здібності і вік запрошених дітей.



діти на весіллі

Іграшки, творчість та розваги

Дайте молодшим діткам мішечок із солодощами та іграми, Lego, цікаві книги (кросворди, вікторини, головоломки тощо) і все інше, що знадобиться їм для малювання: це допоможе їм тихо гратися за обіднім столом. На вулиці можна організувати для дітей інші розваги – хованки, фанти, резинки, класики чи веселі хороводи з піснями. Окрема ігрова кімната з більярдом і відеоіграми допоможе розважити дітей старшого віку.

Правильно розсадіть дітей

З цього приводу думки людей розходяться. Садити усіх дітей разом, щоб вони змогли гратись чи все ж таки залишити дітей біля батьків, які зможуть контролювати їхню поведінку. Найміть людину, яка буде розважати дітей. Батьки будуть знати, що їхнє чадо під постійним наглядом, усім весело і ніхто не відчуває себе обділеними.



діти на весіллі

Дитяча їжа та пригощення

Постарайтесь забезпечити сприятливу їжу для молодших дітей, старших можна почастувати їжею для дорослих. Шоколад і солодощі не завадило б покласти у додаткові торбинки для дітей. Крім того, шоколадний фонтан може стати у пригоді.

Джерело