До Рівного із зони проведення антитерористичної операції повернулися військовослужбовці місцевого гарнізону.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вперше за чотири роки війни особовий склад військових частин ОК «Захід» повернувся у повному складі до пункту постійного дислокації в місто Рівне .

На військовослужбовців чекає відпочинок, відновлення боєздатності, поповнення особового складу, доукомплектування новітніми зразками техніки та озброєння.

Нагадаємо, 30 квітня Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко підписав Указ «Про затвердження рішення РНБО «Про широкомасштабну антитерористичну операцію на території Донецької та Луганської областей». Таким чином, в дію вводиться рішення РНБО про зміну формату широкомасштабної антитерористичної операції, яка була запроваджена у 2014 році. Уже з 14.00 30 квітня 2018 року у Донецькій і Луганській областях розпочалася операція Об’єднаних сил. Про це йдеться у підписаному Главою держави Наказі Верховного Головнокомандувача ЗСУ «Про початок операції Об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей».

За матеріалами начальника прес-служби управління ОК «Захід» полковника Анатолія Прошина