Розпочався останній місяць весни, а ви досі не придумали як цікаво та з користю провести ці чудові сонячні дні? Тоді, скористайтеся порадами, які ми для вас підготували.

Що робити в травні: список важливих справ на місяць

№1. Квітуче різноманіття.

У список того, що можна робити в травні, обов'язково варто віднести похід в зоопарк, ботанічний сад, або просто в ліс! Погода нарешті радує нас теплом і теплим сонячним світлом, а тому цтм варто користуватися! Зберіться з друзями на пікнік, влаштуйте шашлики, просто організуйте прогулянку всією компанією в парк. Проведіть день в безтурботному спогляданні краси нашого світу!

№2. Садові справи.

Якщо у вас є дача, тоді вам обов'язково потрібно знати що робити там в травні. Зокрема, вже підходить час висадки помідорів, та й багато іншої розсади. Нерідко в травні на розсаді заводяться шкідники, а тому потрібно потурбуватися покупкою засобів для обробки рослин. Яблуні на ділянках варто обробити від парші, суницю - від сірої гнилі, агрус - від борошнистої роси. Весняний городній сезон досить різноманітний, так що завдань на травень вам вистачить!)

№3. Добро у всіх його проявах.

Як влаштований світ? Найчастіше ми отримуємо те, що заслужили. Дехто каже, що ми отримує те, чого очікуємо. Як ви вважаєте, що найімовірніше? В нашому світі можливі обидва варіанти, але в будь-якому випадку радимо робити добро. Купіть цукерок і роздайте їх на вулиці, допоможіть тому, хто цього потребує, поверніть борги і виконайте обіцянки, які давали раніше.

№4. Приємний клопіт.

У список того, що можна робити в травні, обов'язково потрібно додати попередню підготовку до літа. І ми говоримо не тільки про виконання комплексу вправ, щоб підтягнути тіло! Також ви можете заздалегідь знайти тур на літню відпустку, забронювати авіаквитки (так вийде дешевше), вибрати місце для відпочинку, скласти маршрут для подорожі - все це варто починати робити в травні, якщо ви будуєте плани на літо.

№5. Улюблене місто.

Можливо, ви й не можете похвалитися тим, що живете в місті своєї мрії, але ж це все одно хороше місто! Що варто робити в травні? Влаштуйте суботник і наведіть лад біля свого будинку або в парковій зоні. Або влаштуйте масову вилазку в ліс, щоб прибрати сміття, а після цього всі дружно відпочиньте на природі. Очистіть від густих заростей віддалені ділянки міського парку або придумайте що-небудь ще - це і корисно, і актуально!

№6. Здоров'я та краса.

Лікарі стверджують, що травневий загар надає більш красивий відтінок шкіри, а також є найбільш корисним. Тому список справ на травень обов'язково варто доповнити регулярними сонячними ваннами!

№7. Домашній затишок - для кожного!

Завдання на травень не можуть обійтися без прибирання в будинку, миття вікон. Обов'язково очистіть жалюзі від пилу, також як і шафи, книжкові полиці та інші місця. Не встигли заховати теплі речі? Зараз саме час! Купіть або зшийте веселі яскраві фіранки або штори, підберіть красиві наволочки на подушки, класно виглядають і симпатичні накидки на диван. Підготуйтеся до літа самі і не забудьте підготувати до нього свій будинок!

№8. Експерименти.

Давно мріяли змінити свій образ? Перефарбуйте волосся і оновіть гардероб, замініть стандартні схеми макіяжу на щось більш модне і стильне - ви цього варті і це варто робити в травні! Чоловіки, про вас також ніхто не забуває: відвідайте барбершоп і попросіть майстра підібрати вам стильну стрижку.

Наші поради - це звісно добре, але індивідуальні плани - це крутіше! Виберіть для себе справи на травень, включіть туди обов'язкові травневі завдання (успішно скласти іспити, закрити борги до сесії, підготувати квартальний звіт). Не забудьте вписати туди і рекомендації, які ви прочитали до цього. І буде весело!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Флешмоб: просто розвага чи корисна для суспільства справа?

Як жити гідно: 10 “не можна” від Василя Сухомлинського