Вперше за кілька десятків року відновлений спортивний майданчик «Піщанка», що у Квасилові, приймав дитячі змагання з міні-футболу високого рівня.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Минулої суботи, 28 квітня, тут відбувався турнір «Квасилівська весна», участь в якому взяли чотири команди Рівне нського району, сформовані з дітей 2004 року народження і молодших.

Турнір видався цікавим та безкомпромісним, а рівень юних футболістів – досить пристойним. Як наслідок, переможець «Квасилівської весни» визначився лише в останній грі. Найсильнішою стала команда з села Дуби Шубківської сільської ради, яка стала єдиною, що не програла жодного матчу. Друге місце – у кустинської «Горині-2». Господарі змагань квасилівчани лідирували аж до останнього туру, але у вирішальний момент поступилися кустинцям і, у підсумку, фінішували третіми. Останнє – четверте – місце посіли діти, що захищають кольори шубківського «Зеніту».

За участь у турнірі без призів не лишився жоден із учасників. Окрім нагород, юних футболістів нагородили подарунками від партнерів.