У Рокитнівському районі правоохоронці розшукали та затримали жителя села Борове, який напередодні ввечері під час бійки наніс ножові поранення своєму знайомому.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Після опівночі, 28 квітня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що в приймальне відділення лікарні доставили 36-річного жителя села Нетреба. У чоловіка діагностували численні колото-різані рани живота та ноги. Після проведеного оперативного втручання загрози життю немає.

Слідчо-оперативна група встановила, що до злочину причетний 40-річний знайомий потерпілого. Того вечора, вони разом розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт та зчинилася бійка, у ході якої мешканець Борового, дістав ножа,наніс кілька ударів потерпілому та втік з місця події.

Чоловіка розшукали у рідному селі. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисник поскаржився на погіршення стану здоров’я та перебуває у лікарні під охороною .

За вчинене, відповідно до санкції статті, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області .