Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбудеться грецька вечірка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У пятницю, 27 квітня о 16.00 в Рівне нській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться грецька вечірка «FREE LIBGREECE PARTY». Цього року ЮНЕСКО оголосило Афіни Всесвітньою столицею книги у зв’язку з винятковою якістю програми заходів, що отримала підтримку всіх діячів книжкової індустрії.

Вечірка − прекрасна можливість відчути особливу атмосферу стародавньої Греції та активно провести вільний час на легендарному Олімпі в компанії богинь, грізних титанів та невловимих німф. В програмі «Літературний Парнас» за участі Валентини Люліч та Віктора Шупера, арт-подорож по країні, фокуси від Василя Савюка, грецька музика та танці, квести та різноманітні конкурси «Метання блискавок Зевса», «Нитка Аріадни», «Міні-олімпійські ігри». Присутні зможуть познайомитись з технікою створення зачіски в грецькому стилі та традиційним одягом країни. Атмосферу доповнюватимуть літературна галерея «Гомер. Герої Трої» та антуражні виставки-інсталяції.

Запрошуються всі, хто цікавиться цією прекрасною країною з її багатими культурними традиціями та туристичними принадами.

Організатор: Рівне нська обласна бібліотека для молоді.