У поліції прозвітували про перші результати операції "Перевізник" на Рівненщині.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У ході проведення комплексу цільових заходів, які розпочалися із 20 квітня, поліцейські Рівне нської області здійснили перевірку 410 маршрутних транспортних засобів. За їх результатами складено 44 адміністративних матеріалів на водіїв автобусів, які перевозять пасажирів.

Перевірки в рамках профілактичної операції під умовною назвою «Перевізник», спрямованої, передусім, на забезпечення безпеки пасажирів, поліцейські проводять спільно з представниками Укртрансбезпеки.

Серед основних порушень за перші п’ять днів — це відхилення від визначеного маршруту та перевезення пасажирів понад встановлену кількість. Також поліцейські зафіксували зупинки маршрутних транспортних засобів для посадки-висадки пасажирів у невстановлених місцях, керування без необхідних документів і обов’язкового технічного огляду.

Зокрема, У Рівне нському районі поліцейські виявили за результатами перевірки автобуса, який курсує за регулярним маршрутом, технічні несправності, а його водій, крім того, ще й порушив правила зупинки під час висадки пасажирів, за що на нього винесли на місці адмінпостанову.

Операція «Перевізник» лише розпочалася, тому ретельні перевірки триватимуть і надалі.

Повідомляє Відділ комунікації в Рівне нській області.