На базі Рівненського центру профтехосвіти відбувся Форум професій та майстерності.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Захід організувала обласна служба зайнятості спільно з вищим професійним училищем №1, ГУ ДСНС України у Рівне нській області та патрульною поліцією.

Вітаючи присутніх, заступник голови ОДА Ігор Тимошенко відзначив, що на сьогодні ринок праці вимагає саме робітничих професій. Тому такі заходи є актуальними. Він побажав старшокласникам зробити такий вибір професії, про який вони точно не пошкодують у майбутньому. За словами директора обласного центру зайнятості Івана Ткачука, Форум демонструє, що у нашої держави є майбутнє. А служба зайнятості завжди готова допомогти у пошуку професії.

Для безробітної та учнівської молоді розгорнули ціле містечко майстерності під назвою «Орієнтир - робітнича професія». Активно працювали майстер-класи за професіями. Поряд розмістились майданчики відкритого інтерактивного спілкування з пожежниками, майстрами виробничого навчання, патрульними поліцейськими.

Для присутніх організували показ-подіум «Театр моделей» кваліфікаційних виробів слухачів Рівне нського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. В актовій залі відбувся Battle престижних вакансій для безробітних, де роботодавці презентували свої підприємства і запрошували на роботу.

У заході взяли участь роботодавці, безробітна молодь та понад 1200 старшокласників майже 50 шкіл м.Рівного, Рівне нського і Здолбунівського районів.