25 квітня відзначається одне із сімейних свят - День доньки.

Основне завдання заснування Дня доньки - привернення уваги держави і суспільства до проблем дівчаток-підлітків, надання їм допомоги в процесі соціалізації через ознайомлення з різними професіями, психологічна та правова допомога в подоланні ними вікових, а також особистих проблем.

І все ж День доньки, це, в першу чергу, свято любові, тепла і турботи. Поява дитини в сім'ї - це радісна та зворушлива подія, якої з нетерпінням чекають всі. Народження дитини - це народження нового життя, надії, народження нових почуттів.

День доньки – це свято у колі сім'ї, коли свою любов до дівчинки можуть зайвий раз проявити її батьки. Це свято має стати ще одним у низці сімейних свят, щоб зміцнювати сімейні відносини і любов членів сім'ї по відношенню один до одного.

Ольга Фреймут і Злата

Із донькою у телеведучої особливі і дуже близькі стосунки. Про це свідчать і їхні спільні фото в Instagram.



pic

Маша Єфросиніна та Нана

У цьому році доньці Маші Єфросиніної виповнилося 13 років. Дівчинка росте справжньою красунею і з кожним роком стає все більше схожа на свою зіркову маму.



pic Світлана Лобода і Євангеліна

У цьому році дочці Світлани Лободи виповнилося 6 років. Дивлячись на знімки співачки в мікроблозі, складно не помітити, що дівчинка дуже виросла і перетворилася на маленьку принцесу!



pic

Віра Брежнєва з доньками Сонею і Сарою

Віру Брежнєву також можна віднести до числа найкрасивіших зіркових мам України. Вона не тільки продовжує будувати кар'єру, а й намагається проводити багато часу зі своїми дочками. А недавно і зовсім з'явилася на світському заході разом зі своєю старшою донькою Сонею Кіперман.

pic Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

Довгонога блондинка українського шоу-бізнесу також може похвалитися доньками-красунями. У сім'ї співачки Олі Полякової підростає двоє дітей - старша дочка Маша, яка дуже схожа на маму, і молодша Аліса.

pic Ольга Сумська з доньками Антоніною і Анною

Незважаючи на те, що старша дочка актриси живе окремо від батьків, на свята вся родина обов'язково збирається разом. Наприклад, у цей пасхальний вікенд зіркове сімейство разом відвідало церковну службу.



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Трійця 2018 в Україні: дата свята та історія