Вибираючи обручки потрібно пам'ятати, що вони символізують любов і одночасно служать ювелірними прикрасами. Ви обов'язково захочете мати класичні кільця або креативні, виготовлені з урахуванням модних тенденцій.

Молодятам повинен подобатися дизайн і виконання, необхідно відчувати комфорт при носінні. Строгий, практичний стиль гладких кілець рекомендується іменитими ювелірами в усі часи. Такі атрибути весільного торжества завжди в тренді.

Новоспечені чоловік і дружина прагнуть висловити індивідуальність, щоб свято було особливим, тому вибирають весільні кільця ретельно. На метал можна нанести імена, дати, слова, традиційні вислови на латині, крилаті фрази. Класична модель зовсім не безлика: нанесіть на гладке виріб напис, і воно підкреслить вашу міцну любов, стане талісманом вірності і єдності. Гравірування наноситься на золоті і срібні вироби зовні або на його внутрішній стороні.

На піку моди залишаються моделі, інкрустовані фіанітами, діамантами, дорогоцінним камінням і складним декором. Ціна кілець з діамантами по кишені не кожній закоханій парі. Майстри пропонують замінити їх штучними каменями - фіанітами, які майже не відрізняються від природного блиску, світіння, декоративним якостям. Їх елегантність відтіняє біле золото або платина, яке візуально стирає межі, розмір каменю здається великим.

Можна купити прикрасу з одним каменем або засіяну розсипом фіанітів. Ще недавно ювелірні прикраси з одним великим каменем посередині підносили на заручини. Тепер їх купують як вінчальні. Але вважаються традицією кільця з дрібним розсипом або середніми за розміром камінцями. Діаманти підходять жінкам і чоловікам, але чоловічі моделі прийнято прикрашати з меншим шиком, ніж жіночі.

У 2018 році намітилася модна тенденція - пари ажурних обідків, які виглядають ніжно, повітряно, елегантно, часто прикрашаються напівдорогоцінним і дорогоцінним камінням.

Популярними стали кільця з двох і більше металів. Як правило, ювеліри обирають поєднання платини з золотом, різних видів золота. Красиво виглядає біле з жовтим в переплетенні, як символ нерозривного зв'язку люблячих один одного людей. Молодятам, які люблять екстравагантний, оригінальний стиль, сподобаються квадратні форми.

Джерело: topwedding.com.ua