Вчора, 18 квітня, на трасі Київ-Чоп неподалік сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Chevrolet Aveo зіткнулося із вантажівкою. Свідки говорять, що Aveo виїхав на зустрічну смугу. Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, але не зміг. Водій легковика загинув від отриманих травм на місці. Його особу встановлено. Тіло затисло в понівеченій автівці, яке служба ДСНС буде деблокувати.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, рятувальники та патрульна поліція. Рух даною частиною дороги - ускладнений.

Як повідомляє відділ комунікацій поліції Рівне нської області, Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 64-річний житель села Жовтневе Радивилівського району, керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», рухаючись у напрямку Львова на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу АЗС виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 46-річного жителя міста Луцьк

Унаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим управлінням розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що вчора на трасі Київ-Чоп неподалік села Біля Криниця на дорозі загинув пішохід.

pic



pic



pic



pic



pic



pic