Повернення безвісти зниклої дівчинки, "свинство-стайл", п'яний за кермом, НЕДОрозумні зупинки, Гурби 2018, об'їзна для далекобійників та багато інших новин. Чим цікавилися рівняни, читайте далі:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Безвісти зниклу неповнолітню Красноступ Поліну розшукали та повернули додому. Майже два тижні поліцейські та рідні активно розшукували 17-річну рівнянку, яка 21 березня пішла до школи і не повернулася. До пошуків залучили Інтерпол, оскільки дівчина перетнула кордон України.

pic

****

У парках, скверах та у прибережній зоні. Де тільки не відпочивали на Великдень рівняни. Адже на вулиці потепліло і люди цілими сім'ями відкрили сезон "вилазок" на природу. Журналісти Першого місцевого вирішили проінспектувати зелені зони міста і побачити - чи навчилися рівняни після пікніків прибирати за собою. Результат вразив. Більше бачила наша Анастасія Боднарська.

****

У Рівному зупинили водія, якого вже більше 10 разів ловили в стані сп'яніння.

pic

****

Вони - сучасні, гарні, дорогі і розумні. Хоча, з приводу останнього - сумніви є. Це, знаєте, коли безперечно гарний вигляд, та от черепна коробка - на жаль, порожня. Якщо людям навчилися робити лиш трепанацію черепа, а от як імплантувати мозкові звивини - поки що не відомо. То для них виправити становище - можливо. Одна операція - і вуаля! - розум з`явився там, де його спочатку не було. Але де його чекають. А от чи дочекаються і коли це станеться - давайте подивимось у сюжеті.

****

Україна понад усе. Понад 70 років тому декілька тисяч бійців Української повстанської армії в урочищі Гурби що на кордоні Рівне нської та Тернопільської областей продемонстрували неймовірну відданість та силу волі аби продовжити справу свого життя. Тоді вони мріяли про вільну і сильну Україну. Згадати тих хто тоді ціною власного життя боролися за ідею сьогодні приїхало вже тисячі українських патріотів. Якими вони були Гурби 2018 далі у сюжеті.

****

Вантажівки рухатимуться не через Рівне , а в обїзд. Навколо обласного центру хочуть збудувати нову обїздну - Північну. Розмови про це вже точаться понад три десятка років. І цілком можливо, що ця мрія може стати реальністю. В обласній службі автомобльних доріг кажуть, поява нової обїзної не лише розвантажить місто, а й зробить його менш загазованим. Подробиці - далі у сюжеті.

****

Студенти Рівне нського коледжу РЕГІ можуть залишитися без навчального приміщення.Студенти прийшли з вимогою - дізнатися де будуть вчитися та чому вони мусили платити двічі за рік навчання.

pic

****

Люди перекрили автодорогу «Київ—Ковель—Ягодин». Жителі села Степангород вимагали відремонтувати дорогу. На місці події працюють поліцейські та забезпечують охорону публічної безпеки та порядку.

pic

****

У руках кодекс, а в голові закони. Вони, вирішують майбутнє, а часто від їхнього вердикту залежать людські долі. Адже саме за ними залишається останнє слово. Мова йде про суддів. Наскільки - це відповідальна професія нашим журналістам розповів суддя рівненського районного суду Олександр Красовський.

****

На автодорозі «Київ-Ковель» 39-річний водій автомобіля «Renault Megane», житель Волинської області рухаючись у напрямку Сарн, здійснив наїзд на 17-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

pic

****

Її бояться, не чекають і стараються не згадувати. Мова йде про п'ятницю 13, яка, до речі, сьогодні. Забобонні люди вважають: цей день несе за собою нещастя. Нумерологи мають іншу думку. Поки ж останні сперечаються, наша Анастасія Боднарська відшукала рівнян, які 13 число називають доленосним і щасливим.

****

14 квітня, близько 22 патрульні отримали виклик про те що в парку "Хімік", що на Ювілейному, знаходиться хлопчик віком 7 років. За словами хлопчика, його вигнали з дому.

pic

****

Перед Марафоном Поліська Січ 2018 відбудеться пригодницький етнофестиваль "Вогняна сова"! «ВОГНЯНА СОВА» – 3-х денний туристичний фестиваль, який поєднує активний відпочинок з сучасними культурно - мистецькими надбаннями, зокрема виступи фольк та рок музикантів, імпрези барабанщиків, створення ексклюзивних дерев'яної та вогненної керамічної скульптур.

pic