Вчора, 08 квітня рівненські спідвеїсти Віталій Лисак, Станіслав Мельничук, та червоноградець Андрій Кобрін стартували на відкритій першості Словаччини. До слова останній в цьому сезоні виступатиме за Рівне.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Отож, тріо гонщиків взяли участь у гонці за сіткою 25 заїздів для 25 гонщиків одразу. У кожному старті до стрічки під'їздили по 5 спортсменів. Боротьби вистачало, падінь також. Фаворитами чемпіонату Словаччини були Ренат Гафуров, Йожеф Табака, Зденек Холуб, Станіслав Мельничук, Норберт Магоші, Ондрей Сметана, Матіч Івачич та Андрій Кобрін для якого місцевий трек є майже домашнім.

За підсумками 25 заїздів, де розігрувалися призи Меморіалу Ладіслава Еліаша, перемога дісталася Ренату Гафурову, 2 місце Йожефу Табаці, 3 Матічу Івачічу.

У рівненських гонщиків наступний результат: Віталій Лисак - 7 очок, Андрій Кобрін - 14, Станіслав Мельничук - 17.

У Великому Фіналі першість Словаччини виборювали одразу 6 гонщиків на дистанції у 6 кіл.

Титул чемпіона дісталася Зденек Холубу, якого ледь не дотиснув рівнянин Стас Мельничук і у підсумку став другим. 3 місце на п'єдесталі пошани завоював Норберт Магоші.

Таким чином вперше за довгі роки український спортсмен у чільній трійці змагань в словацьких Жарновіцах.

Попередні успіхи були датовані 1995-им роком. тоді Володимир Колодій святкував перемогу у "Золотому Шолом"і Словаччини та 2015 роком коли Володимир Трофімов та Володимир Колодій обійняли два перших місця у Міжнародному Кубку Ветеранів.