На охорону публічної безпеки та порядку у ніч із сьомого на восьме квітня в області буде залучено 640 правоохоронців в складі піших, автомобільних патрулів та пересувних мобільних груп. Проведення пасхальних богослужінь заплановано у 810 культових спорудах Рівненщини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Особовий склад Головного управління Нацполіції в Рівне нській області із шостого квітня переведено на посилений варіант несення служби.

Для забезпечення правопорядку задіюватимуться поліцейські усіх територіальних і структурних підрозділів, Управління патрульної поліції в Рівне нській області, Національної гвардії України. Також поблизу храмів чергуватимуть у посиленому режимі працівники ДСНС Рівне нщини.

Правоохоронці звертаються до громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, бути пильними та повідомляти на спецлінію «102» про підозрілих осіб, підозрілі предмети та можливі провокації, не порушувати публічний порядок, поводитися толерантно, не забувати про правила дорожнього руху та в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.