Про знайдений у себе вдома підозрілий предмет дільничному офіцеру поліції четвертого квітня повідомила 59-річна жителька Острозького району. Поліцейський, який одразу приїхав на виклик, виявив на горищі гранату.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Працівникам слідчо-оперативної групи жителька села Вишеньки повідомила, що її покійний чоловік служив у зоні АТО. Учора, коли жінка піднялася на горище, помітила підозрілий предмет.

За результатами огляду працівниками вибухотехнічної служби ГУНП в Рівне нській області стало відомо, що в будинку зберігалася бойова граната РГД-5 та запал з маркуванням. Її поліцейські вилучили для подальшого знешкодження.

Правоохоронці звертаються до громадян бути обережними під час виявлення будь- яких невідомих підозрілих предметів. Не проводити з ними жодних дій, не наближатися, забезпечити недопущення сторонніх осіб та одразу повідомити спецслужби – 102 або 101.

Крім того, нагадуємо, що з першого квітня в Україні та на Рівне нщині зокрема розпочався місячник добровільної здачі зброї. Правоохоронці звертаються до громадян, які мають або незаконно зберігають вогнепальну, холодну зброю, боєприпаси, вибухові речовини та спеціальні засоби добровільно здати їх до поліції, аби уникнути кримінальної відповідальності. Частини 1 та 2 статті 263 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic