Поліцейські затримали молодика, причетного до подвійного вбивства у Володимирці.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Повідомлення, що в одному із господарств селища Володимирець виявлено тіла двох місцевих жителів із ножовими пораненнями до поліції надійшло вчора, третього березня, о 13.40. За лічені години працівники групи реагування патрульної поліції Варашського відділу затримали чоловіка, причетного до вчиненого злочину.

За попередньою інформацією третього березня 25-річний молодик наніс численні удари ножами своєму 57-річному батькові та своїй 81-річній бабусі, із якими разом проживав у будинку. Від отриманих травм вони померли на місці події.

Після вчинення злочину нападник зник з місця події. Тіла загиблих виявили його 53-річна мати, яка по обіді повернулася з роботи додому. Вона і повідомила до поліції.

«На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад Володимирецького відділення поліції та прилеглих районів, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. — За кілька годин його розшукали і затримали на дорозі поблизу Вараша. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Поки він не співпрацює зі слідством».

Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства двох осіб, передбаченого частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic