Вихідними у Рівному відбувся міжклубний чемпіонам міста з кйокушінкаі карате унія України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Всього, взяло участь близько 100 юних біців віком від 4 до 13 років із Рівного та Гощі.

За підсумком змагань, на найвищу сходинку п'єдесталу піднялися

- бійці семпая Вєтрова Є.О.: Шамшин Матвій, Юркевич Максим, Шікова Вероніка, Симончук Анастасія, Мельничук Ілля, Кирильчук Микита, Вєтров Георгій, Петрина Павло, Поліщук Назар, Кучмич Максим, Горбатовський Влад.

- бійці смпая Кайзера Ю.І.: Противень Матвій, Рижик Максим, Мельник Христина, Кладюк Ольга;

- бійці семпая Данилюка О.Ф.: Єфімчук Сергій, Єфімчук Стас

pic



pic Окрім цього бійців відмітили в окремих номінаціях: "Краща техніка" - Поліщук Назар(тренер Семпаі Вєтров Є.О.), "Воля до перемоги" - Вєтров Георгій (тренер Семпаі Вєтров Є.О.). "Приз від судівства" - Противень Матвій(тренер Семпаі Кайзер Ю.І.

pic



pic - Змагання для наймолодших допомагають сформувати їх волю та дух бійця та воїна. Хочу подякувати всім спортсменам. Багато було поєдинків з результатом кара-іпон (чиста перемога). Окрім цього, окреме спасибі суддівському корпусу, який відпрацював на відмінно.Також вперше на татамі в ролі сушін (рефері) досвід отримали семпаі Лелях Наталія та Леошик Олександр. А взагалі, на змаганнях була присутня приємна та затишна атмосфера сім'ї кйокушінкаі карате унія, - прокоментував керівник обласної федерації Євген Вєтров.



pic



pic Вже найближчими вихідними рівненські каратисти їдуть на відкритий Кубок Житомирщини. Тож, зовсім скоро ми почуємо про нові перемоги рівненських спортсменів.



pic



pic



pic



pic



pic