Чому дитсадках Рівного вже кілька тижнів дітей не годують м'ясом, повернення негоди та транспортний колапс на Рівненщині, приїзд Президента. Про ці та інші події читайте у нашому огляді найбільш обговорюваних подій за тиждень, що минає.

Чому в рівненських садочках з меню виключили м'ясо?

У дитсадках Рівного вже декілька тижнів малятам виключили з раціону м'ясо. Його замінюють іншими продуктами. У профільному управлінні кажуть, нема м'яса, бо тендер не відбувся. Оскільки на міське управління освіти та науки надійшли листи від КРУ та СБУ. Мовляв, підприємці, які виграли тендер, підозрюються у змові щодо того, щоб був один переможець. Новий тендер відбуденться 26 березня, і м'ясо повернуть у повсякденний раціон дітлахів.

Народний клуб «Верес» повернеться у Рівне

Народний клуб «Верес» повернеться у Рівне . Це заявив президент ФК «Верес» Олексій Хахльов під час засідання сесії Рівне нської міської ради. Він зазначив, що футбольний клуб повернеться в Рівне , як тільки стадіон буде «готовий». А це, скоріш за все, у наступному сезоні. Зараз спортсмени зараз займаються у Львові, адже у Рівному немає належних місць для тренування.

Транспортний колапс на Рівне нщині

Десятки автівок в переметах, довжелезні затори у всіх напрямках від Рівного, кількагодинні очікування на порятунок зі снігових пасток та розтрощений міжнародний автобус. Вечір та ніч з 20 на 21 березня на Рівне нщині перетворився на справжній транспортний колапс. Лише за офіційними даними зі снігових заметів рятувальники витягували 27 автівок, ще кілька десятків отримали механічні ушкодження в дорожно-транспортних пригодах, якими рясніли поліцейські зведення.

П'яний таксист влаштував перегони з поліцейськими

22 березня у Міжнародний день таксиста у своє професійне свято п'яний таксист влаштував перегони з з поліцією. Чоловік втікав від екіпажів з вулиці Дубенської до Луцького кільця. На виїзді з міста таки не впорався з керуванням і вилетів на тротуар.

Президент України Петро порошенко відвідав Рівне нщину

У п'ятницю, 23 березня, Петро Порошенко з робочим візитом відвідав Рівне нщину. Глава держави передав нові сучасні автомобілі для рівненських рятувальників. А також Петро Порошенко. відкрив перший дошкільний заклад в Обарові Рівне нського району.

У Рівному за проїзд у громадському транспорті платитимуть усі

Вже з літа за проїзд у громадському транспорті платитимуть усі без виключення. 14 березня Уряд ухвалив постанову про монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах. На місяць пільговикам, поки що, дають 30 поїздок.