В Крупецькій ОТГ для дітей провели «Розминку від чемпіона».

Днями у Довгалівській загальноосвітній школіІ-ІІІ ступенів відбулася "Розминка від чемпіона. Тутешні вихованці отримали нагоду особисто познайомитися з майстром спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравцем регбійної команди «Верес-Рівне » Вадимом Полюховичем.

Він організував зустріч таким чином, що перша половина уроку була виділена виключно на теоретичну частину. Під час неї діти розібралися в достатньо складних правилах регбі, вивчили позиції гравців у регбійній команді та основну термінологію. А під час другої частини, закріпили ці знання на практиці, де Вадим запропонував їм спробувати позмагатися.

Всім учням дуже сподобалося таке тренування. Жорсткий, але дуже цікавий спорт, неабияк сподобався хлопцям, які зовсім не хотіли завершувати гру. Тому, мабуть, перше тренування для більшості з них точно не стане заключним. Окрім цього, всі діти взяли участь у розминці. Під час неї більшість вправ були орієнтовані на фізичну силу і витривалість.

Це найважливіші якості для професійних регбістів. Також, відбулося вже традиційне нагородження переможців конкурсу спортивного малюнку. Вадим сам відібрав найкращі роботи і вручив їхнім авторам призи від Відділення НОК України в Рівне нській області.

Повідомляє прес-служба "Спорт для всіх".

pic



pic



pic



pic