До Великодня залишилося зовсім мало часу, а справ, які потрібно зробити, навпаки, багато. Щоб ти не відчувала такий стрес від підготовки, пропонуємо тобі подивитися кілька небанальних ідей для декору будинку.

Прикрашати квартиру можна спокійно, без зайвого галасу і поспіху, який зазвичай супроводжує інші процеси підготовки до свята. Для того, щоб пробудити в тобі творчу сторону особистості, ми зібрали в добірці декілька милих та гарних ідей для Пасхи.



pic



pic



pic

Хто сказав, що прикрашати вхідні двері вінком прийнято тільки на Різдво? Ніщо не заважає вам створити оригінальний Великодній вінок своїми руками. Для цього ви можете використовувати весняні квіти, іграшкових кроликів та інші атрибути найсвітлішого свята в році.

pic Створити затишок у домі і привернути увагу гостей допоможуть оригінальні великодні композиції. Тут можна не обмежувати свою фантазію, використовуючи всілякі матеріали і техніки handmade майстрів.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic Щоб свято дійсно вдалося, радимо звернути увагу і на сервіровку столу. Звичні скатертини і серветки розбавте живими квітами і оригінальними композиціями на пасхальну тематику.

pic ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яскравий інтер'єр: несмак або сміливий експеримент

Як приховати нерівності на стінах: 8 цікавих рішень