"Громадський патруль" - мультимедійна платформа, створена з метою визначення ключових і типових проблем нашого міста. Комунальні і не тільки проблеми нашого міста тепер під пильним наглядом його жителів.

А слідкувати за їх вирішенням та читати останні новини у сфері ЖКГ можна онлайн на спеціалізованому мультимедійному ресурсі - http://public-patrol.rivne1.tv/.

За допомогою зручної форми ви можете розмістити інформацію про недбальства інших громадян, бездіяльність влади чи відповідальних організацій. Також тут розміщуватиметься інформація про зміни у законодавстві, чергові реформи та інша корисна та офіційна інформація.

Щоб додати звернення, потрібно вказати місце розташування на інтерактивній карті міста (точна адреса визначається автоматично відповідно до розміщеной мітки).

Усі звернення відображаються на інтерактивній мапі. Зеленим підсвічуються звернення, на які вже відреагували. А червоним кольором маркуються нові звернення громадян.

У розділі "Звернення громадян" можна слідкувати за усіма розміщеними зверненнями, а в розділі "Новини" розміщуються інформаційні матеріали на основі звернень та інші актуальні новини комунальної сфери міста.

Не будьте пасивними - повідомте про проблеми свого міста.