Відпочинок в одному із розважальних закладів Костополя 17 березня закінчився пограбуванням. Двоє молодиків відкрито заволоділи газовим пістолетом місцевого жителя.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Між трьома відвідувачами диско-бару виник спочатку конфлікт, а потому бійка, внаслідок якої молодики завдали тілесні ушкодження 47-річному костопільчанину та забрали в нього газовий пістолет.

Потерпілий одразу звернувся на спецлінію «102» та за медичною допомогою до лікарів.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Костопільського відділу поліції встановили осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення. Ними виявилися непрацюючі місцеві жителі 18-ти та 19-ти років. Молодший із них уже мав проблеми із Законом і потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство.

За фактом грабежу, поєднаного із насильством, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення обом костопільчанинам про підозру. Санкція статті передбачає покарання на строк від чотирьох до шести років.

У рамках досудового розслідування пістолет марки "ПГШ-790", який зареєстрований у встановленому законодавством порядку, вилучений.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.