Динамічні та яскраві кольори все частіше програють класичним світлим тонам при оформленні квартир. Це і не дивно, адже затіявши ремонт ми не плануємо кілька разів за рік перефарбовувати стіни, а яскраві кольори мають властивість швидко набридати. Але що якщо вам захотілося ризикнути?

Насправді, вкраплення яскравих фарб в інтер'єр тільки розмалює ваші будні і стане особливістю, про яку ще довго будуть базікати після новосілля. Головне не переборщити з кольором.

Яскравий + білий в дизайні інтер'єру

pic Якщо ви побоюєтеся яскравості різних кольорів, але дуже хочете додати фарб - предмети інтер'єру прийдуть на допомогу. Перетягнути або просто поміняти диван або крісло зручніше, ніж повністю перефарбовувати квартиру.

«Особлива» стіна в квартирі

Вдалим рішенням буде пофарбувати в улюблений колір лише одну стіну кімнати. Вона не суттєво звузить простір в квартирі і задасть тон дрібним деталям інтер'єру. Головне пам'ятати, що спочатку краще вибирати торшер або подушки до дивану, а тільки потім під них вибирати тон стінки.



pic



pic Різнобарвний інтер'єр

pic



pic Наважитися на різнобарвний інтер'єр зможе не кожен. А різнобарвність кольорів просто додасть яскравих фарб вам у життя.

Пастельна яскравість в дизайні

pic Пом'якшити сміливі дизайнерські рішення допоможе приглушена палітра насичених кольорів. І візуальний простір зберігається і незвичайний підхід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сім речей в будинку, які викликають втому

Геть стрес: найбільш заспокійливі кольори в інтер'єрі

5 ляпів в дизайні суміщеного санвузла