Пропонуємо до вашої уваги 5 звичок, які нададуть неоціненну допомогу на вашому важкому шляху до ідеального тіла.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

1. Не бійтеся змушувати себе.

Якщо вам потрібен максимальний результат, то пам’ятайте, що важливо зосереджуватися на інтенсивності тренування. Швидкі активні рухи дадуть кращий результат, ніж повільні, хоч і грунтовні.

Якщо ваша мета не просто розминка м’язів, а швидкі результати (зниження ваги, побудова форми тіла), то в кінці кожного тренування ви повинні бути пітними втомленими. Якщо ні, значить, ви тренувалися недостатньо інтенсивно.

2. Сфокусуйтесь на тренуванні всього тіла в цілому, а не окремих груп м’язів.

Такі вправи, в яких задіяні кілька груп м’язів, дадуть кращий результат, ніж такі, де акцент робиться тільки на одній частині тіла. Присідання, віджимання, стрибки, біг – всі ці вправи рівномірно тренують тіло, є більш функціональними, оскільки прокачують ті м’язи, які вам потрібні в повсякденному житті, а не тільки ті, які повинні зробити ваші руки / ноги / живіт красивими.

3. Робіть багато випадів.

Під час випадів, коли ви повністю переносите вагу тіла на ту чи іншу ногу, ви активно тренуєте м’язи. Ви ставите своє тіло в таку позицію, коли воно повинно максимально активізуватися, щоб утримати вас в рівновазі. Зрозуміло, це дає відмінні результати.

4. Формулюйте цілі, записуйте їх, відстежуйте їх виконання.

Швидше за все, ваша основна мета – схуднути і привести себе в відмінну форму. Але це настільки розмита і незрозуміла мета, що дуже важко до неї дістатися, якщо не розписати докладно весь шлях.

Ставте собі щоденні цілі, наприклад: віджатися 30 разів, присісти 100 разів, влаштувати ранкову пробіжку і ін. Якщо ви будете регулярно виконувати всі ці норми, то результат не змусить себе довго чекати. І поки ви будете зосереджені на виконанні дрібних кроків на шляху до великої мети, сама мета поступово буде сама наближатися до вас. Так набагато простіше і приємніше домагатися результату.

5. Перестаньте шукати виправдання.

Хочете знати найшвидший спосіб домогтися результату? Не шукайте виправдання бездіяльності, а робіть, робіть і ще раз робіть! І не важливо, наскільки інтенсивне або довге у вас тренування, важливо, що воно було – хоч якесь, але було. Часом маленькими кроками можна зайти набагато далі, ніж якщо робити великі, але часто зупинятися.

Візьміть себе в руки і йдіть! Удачі вам і швидких якісних результатів!