Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Увагу Овнів сьогодні привертають ситуації в групі за інтересами або події в соціумі. Місія дня може бути пов'язана з колективним проектом. Можливо, вашої думки потребуватимуть друзі. На погляд в майбутнє вплинуть сюжети з минулого. Можуть бути розкриті неприємні подробиці. Не варто обмежуватися спогляданням подій: час свободи йде, але шанс щось змінити ще є. Краще почекати з починаннями, а замість цього зайнятися завершенням або трансформацією справ/

Тельцям краще відмовитися від глобальних ініціатив і зайнятися назрілими поточними справами. Зовнішні рамки сьогодні можуть бути відсутніми, але це не означає, що ви вільні. Пріоритети можуть диктуватися потребами родини, колективу, соціуму. Можливі окремі позаштатні ситуації, що вимагають навички швидкого реагування. Небажано укладати спілки і вступати в конфронтацію з сильним противником. Не варто вважати закінченим протистояння, якщо конкурент йде зі сцени: можливо, він просто бере тайм-аут.

Близнюкам сьогодні цікаві світові події, соціальні та мережеві тенденції. Велика потреба у свободі слова і додатковому просторі. Посилиться інтерес до всього, що виходить за рамки норм і стандартів: незвичі явища, оригінальні прецеденти, новинки, що викликають модні напрямки. Нудної монотонної роботи варто віддати перевагу інтернет-серфінгу, спілкуванням з друзями або участь у неформальному заході. Надлишок вражень дасть багато їжі для розуму, але може погано позначитися на здоров'ї.

Ракам зірки радять бути енергійнішими, розумнішим і все робити вчасно. Незважаючи на зовнішню непередбачуваність і хаотичність подій, сьогодні приховано діють жорсткі закономірності. Краще не вірити в ілюзію «допомоги згори» і в казковий фінал. Якщо ви не скористалися в потрібний момент дружній підказкою або іншим шансом, небажана ситуація може отримати подальший розвиток. Зіграти фатальну роль і стати тригерами подій можуть допущені раніше надмірності й небезпечні експерименти.

Левам варто використовувати цей день для короткочасного співробітництва. Підсумок буде чудовим, якщо відносини прозорі і доброзичливі, відсутні взаємні рахунки. Не варто спілкуватися з підступними людьми і ненадійними спільнотами: з великою ймовірністю, вони виправдають свою погану репутацію. День сприяє нагнітанню територіальних і ідеологічних розбіжностей. Можлива конфронтація з близькими: ріднею, співвітчизниками. Краще уникати справ, пов'язаних з житлом і спільними ресурсами.

Дівам сьогодні варто приготуватися до зростання обсягу робіт, або до несподіваного тесту на спритність, швидкість, винахідливість. Може бути порушений звичний графік або порядок дій. Можливо, доведеться напружитися, закінчуючи проект. Неприємні сюрпризи найімовірніше в рутинних справах, вони будуть частіше йти зі збоями. Шанси на успіх зростатиме, якщо ви візьметеся за неординарне завдання: після короткого штурму ви отримаєте блискучий результат, а заодно підвищите рівень своєї майстерності або ерудиції.

Сьогодні Терези схильні захоплюватися улюбленою справою або діями «за компанію». Приватне починання може перетворитися на масове дійство, яке тягне за собою додаткові витрати. Це вдалий день, але не все дістанеться даром, за додаткові блага потрібно платити. Відповідний момент для прощальних заходів, завершальних акцій. Можна відігратися за невдачі, оригінально вийти зі складного становища. Стартапи не рекомендуються: вони можуть виявитися занадто витратними, чи буде затримано їх фінансування.

Скорпіонам важливо знайти правильний тон у спілкуванні з друзями і близькими. Це хороший день, поки не втрачено почуття міри. При порушенні балансу навіть благі наміри зіграють проти вас. «Зайнявши занадто багато місця» в подіях і намагаючись керувати ними, ви станете для свого оточення дратівливим чинником. Ви можете зіткнутися з перешкодами, якщо претендуєте на розширення своєї фізичної території або на єдину правильну думку. Більше спокою обіцяє роль помічника, технічної підтримки.

Стрільцям знадобиться вміння вчасно зупинятися і контролювати свої таємні амбіції. День сприятливий, якщо ви займаєтеся поточними справами і дієте строго по обстановці. У цьому випадку, обставини самі підуть вам назустріч. Можна ще раз отримати користь з гри, дружби, нововведення, незвичайного моменту. Найбільш ефективні і доречні завершальні заходи, прощальні акції. Небажано заводити нові знайомства, займатися пропагандою своїх ідей, намагатися розширити сферу свого впливу.

Козероги можуть зіткнутися з спокусою зайвих заробітків або проблемою додаткових витрат. Чим сильніше спокуса, тим більше підстав прорахувати ймовірні наслідки, вигоди і збитки. Зірки підказують, що успіх великих витрат і вкладень під питанням і краще не ризикувати основним капіталом, а вільними коштами. І до фінансових, і в інших справах не варто орієнтуватися на перший успіх: він може виявитися випадковим збігом, вашої ілюзією або плодом чужого нечистоплотного маневру.

Сьогодні Водолії хороші тактики, але не найкращі стратеги. Можлива схильність перебільшувати свої можливості або чуже могутність, живити помилкові надії або невиправданий оптимізм. Є ризик взятися за справу, яка зараз не по силам. Не помилитися допоможе невеликий контрольний експеримент. Якщо він показав незадовільні результати, не варто погоджуватися навіть на найбільш привабливу пропозицію. Не рекомендуються явні надмірності, при протипоказань по здоров'ю небажано порушення дієти.

Рибам не варто орієнтуватися на стандарти і покладатися на свої передчуття: і ті, і інші можуть підвести. Не рекомендується активна участь у соціальних подіях. Не вибирайте цей день для важливих зустрічей: людина, яку ви поважаєте, постане перед вами не з найкращої сторони, і те ж саме можна буде сказати про вас. Удача і підтримка прийдуть не з тієї сторони, з якої ви звикли їх чекати. Несподівано хороший ефект може дати відокремлена робота, цікавий технічний експеримент.