Підібрали для вас декілька цікавих ідей, які допоможуть змінити смуток на радість і заповнити будинок красою та настроєм весни.

1. Прибирання.

Звичайно ж, хотілося б почати з мийки вікон, які так "настраждалися" в холоди. Але саме цей пункт варто відкласти до настання тепла: побережіть своє здоров'я! Якщо ви затіяли генеральне прибирання, то необхідно навести лад у всіх куточках квартири, розгребти всі без винятку завали. Таким чином, очистіть будинок від зимової негативної енергії і, природно бруду та пилу. Також без жалю позбавляйтеся від непотрібних і старих речей, їх місце займе щось свіже і нове!

2. Капітальний ремонт.

Ніжні і спокійні тони в інтер'єрі завжди будуть затребувані, адже це колірна гамма "на кожен" день. Ключовий колір інтер'єру, який присутній у всіх приміщеннях, - зелений. У різних кімнатах він поєднується з різними кольорами. Наприклад, на кухні панує сніжно-білий, який ефектно доповнений чорними і кавовими вставками. А принт з червоними апельсинами на кухонному фартусі освіжає кухню.

3. Дрібні обновки.

Але зовсім не обов'язково починати ремонт, щоб освіжити своє житло до весни. Його можна оновити за допомогою яскравих аксесуарів, таких як квіти, подушки і барвисті рамки для фотографій та інші дрібниці. Або реалістичних фотошпалер, які принесуть природу до вас в будинок. Наприклад, квіти на деяких екземплярах здаються по-справжньому живими, а пейзажі ніби знаходяться на відстані витягнутої руки. Якщо хочете чогось дійсно унікального, використовуйте гілку дерева в якості карниза для штор. Головне - добре просушити дерево. До такого карнизу добре підійдуть фіранки з натуральних тканин: льон, бавовна, мішковина.

4. Вітаміни на підвіконні.

Коли за вікном похмуро та йде дощ, так приємно побачити на столі свіжу зелень!

5. Квіти в будинку, як найкращий вияв весни.

Давайте створимо чудову центральну композицію з весняних квітів - гіацинтів, тюльпанів, айстр та інших квітів.

6. Аромати весни - це запахи весняних квітів, "першого тепла".

Створити таку атмосферу в квартирі допоможуть спеції і аромамасла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

П'ять енергетично сильних кімнатних рослин

Геть стрес: найбільш заспокійливі кольори в інтер'єрі