Нагадаємо, у ((http://rivne1.tv/news/88793)(Рівному п'яний водій влаштував перегони зі стріляниною з поліцією)). Поранено двох поліцейських.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області, а фактом опору працівникові правоохоронного органу, який мав місце сьогодні, 10 березня близько опівночі, у поліції розпочали досудове розслідування. Нетверезого водія, 23-річного жителя Дубровицького району затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Близько 23:30, під час патрулювання поліцейські помітили автомобіль «Volkswagen T4», який рухаючись вулицею Гагаріна грубо порушував правила дорожнього руху. На вимогу зупинитися через гучномовець, а також звуковий сигнал, мікроавтобус лише збільшив швидкість та почав тікати. На переслідування порушника було орієнтовано п’ять екіпажів патрульної поліції.

На вулиці Олени Теліги, зважаючи на аварійні ситуації, які створював водій автомобіля та небезпеку від його дій, патрульні прийняли рішення застосувати табельну вогнепальну зброю та здійснили два постріли у колеса втікача. Однак це не зупинило порушника.

На перехресті вулиць Соборна-Млинівська екіпаж патрульної поліції намагався заблокувати проїзд зловмиснику службовим автомобілем. Однак, водій не зупиняючись спрямував свій автомобіль на «таран» та продовжив втечу.

Вже за кілька хвилин його затримали неподалік вчинення злочину, на вулиці Соборна. Водієм виявився 23-річний житель Дубровицького району, який мав усі ознаки алкогольного сп’яніння. Молодик під час спілкування із правоохоронцями поводив себе зухвало та грубо.

Виявилося, що у Рівне він приїхав до своєї знайомої, яка перебувала разом з ним у салоні автомобіля.

У водія відібрали зразки для освідування на стан сп’яніння.

У результаті опору тілесні ушкодження отримало двоє працівників поліції. 30-ти та 28-ми річних патрульних поліцейських госпіталізували у лікарню з закритими черепно-мозковими травмами та забоями.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вирішується питання про повідомлення про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень працівникам правоохоронного органу та опору працівникові поліції за ознаками злочинів передбачених частиною 2 статті 345 та частини 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За свої дій молодик може опинитися за гратами строком до 5 років.

pic



pic