З целюлітом стикаються майже всі представниці прекрасної статі. Але, ми жінки не збираємось миритися з «апельсиновою шкіркою» і всіма силами намагаємося боротися з цим недоліком.

Вакуумний масаж

Вакуумний масаж призначений для усунення целюліту та корекції фігури в цілому. Банки для масажу можна придбати в аптеці. Перед масажем слід прийняти гарячий душ, гарно розтерти шкіру рушником і зробити легкий масаж руками проблемної зони вашого тіла. Далі нанести на шкіру будь - яке масло і банку прикласти до тіла так, щоб «засмоктало» шкіру… і вперед! Закріплену банку слід перетягувати з низу вверх. Процедура не з приємних, але ефективна.

Ванна з морською сіллю

Морська сіль виводить зайву рідину з організму людини і розщеплює жирові тканини. Йод, мінерали та кальцій, що містяться в морській воді, допомагають стати шкірі більш пружною. У теплу ванну додати 500 грам морської солі і полежати в ній 15 – 20 хвилин. Для посилення ефекту, після ванни можна зробити масаж з сіллю та оливковою олією.

Кавовий скраб

Ще один реальний спосіб подолати целюліт. Кофеїн здатний розщеплювати жири, а антиоксиданти, що містяться в каві підвищують здатність шкіри до регенерації. Один з рецептів кавового скрабу: В кавову гущу додати 1 чайну ложку меду та додати пару капель ефірного масла. Всю суміш перемішати та втирати в шкіру масажними рухами. Прийняти теплий душ і зволожити шкіру.

Контрасний душ

Принцип впливу контрастного душу на організм являє собою циклічний процес розігріву та охолодження тіла. Завдяки контрастним температурам води, пори шкіри поперемінно звужуються і розширюються і, як результат, судячи з відгуків фахівців, виводяться жирові пробки й забруднення.

Потрібно пам’ятати, що боротьбу з целюлітом потрібно проводити комплексно. До вищезгаданих методів додайте правильне харчування та спорт і забудете, що «апельсинова шкоринка» колись турбувала.


ДЖЕРЕЛО

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читайте також:

Що відбувається у вашому тілі після одного тренування?

Чотири легких способи впоратися з тягою до солодкого

Все під контролем: обов'язкові обстеження для кожної дівчини