У Сарненському районі під час ліквідації пожежі в житловому будинку рятувальники виявили тіло загиблого власника оселі.

4 березня о 15:34 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у Сарненському районі с. Люхча по вул. Центральна. На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що в одна з кімнат житлового будинку є задимленою. Оперативно провівши бойове розгортання рятувальники подали один водяний ствол. Під час ліквідації загоряння вогнеборці виявили тіло власника помешкання 1932 року народження без ознак життя. Пожежу було локалізовано о 15:47, а ліквідовано вже о 15:50.

Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.

У зв’язку з різким збільшенням кількості пожеж в області, рятувальники вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше майно та оселю від вогню та матеріальних збитків. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic