2 березня о 07:42 на лінію «101» від чергового маневрового потягу Рівненського парку Львівської залізниці надійшло повідомлення, що на 24-тій колії Південного парку станції «Здолбунів» поблизу сіл Здовбиця та Новомильськ Здолбунівського району стався витік пожежонебезпечної речовини (масла легкі із нафти і бітумінозних матеріалів) із залізничної цистерни.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

До місця виклику негайно було направлено чергове відділення бійців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Здолбунів та пересувна хіміко-радіологічна лабораторія аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС області.

Ще до приїзду рятувальників, працівники залізниці відігнали цистерну на безпечну відстань від населених пунктів. Рятувальники оперативно огородили місце події та в захисних костюмах Л-1 і апаратах захисту органів зору та дихання провели дозакрутку зливного вентиля цистерни. Жертв та постраждалих внаслідок події не має. Від ДСНС було задіяно 2 одиниці техніки та 8 рятувальників. Усі обставини даної події з’ясовують правоохоронні органи.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic