Сорок відсотків світових фінансів контролюються організаціями, розташованими в Нью-Йорку. Це місто - мрія, для американських і зарубіжних туристів. І поки одні лише мріють опинитися в «Великому яблуці», інші купують там непристойно дорогу нерухомість.

Яхта, два Rolls-Royce і найдорожча квартира в Нью-Йорку

Ринок нерухомості, мабуть, збожеволів. За вісімдесят п'ять мільйонів доларів продають квартиру в пентхаусі Atelier. Але пропонують не тільки оформлені дизайнером 950 кв.м., а й приємні бонуси. Власник цієї чудової квартири вирішив доповнити і без того шикарну пропозицію супер акцією.

До ключів від квартири додається:

яхта, вартістю 1 мільйон доларів

два роллс ройс (кабріолет і седан)

два обіди в тиждень протягом року в шикарному ресторані

послуги дворецького і кухаря (теж на рік)

Не дивлячись на те, що в Нью-Йорку є люди, які могли б дозволити собі таку розкіш, горе-маркетолог поки не знайшов свого покупця.

6 спалень і 7 ванних кімнат: «невелика квартирка»

Вісімдесят два мільйони доларів за пентхаус повинен викласти покупець квартири в хмарочосі на Парк Авеню. За ці гроші щасливчик отримає житло з стелями в чотири метри, шість спалень і сім ванних кімнат і панорамні вікна вражаючих розмірів (3х3 метра). Комунальні послуги за одну квартиру в цьому будинку обходяться в вісім тисяч доларів на місяць. Тільки уяви, скільки доведеться заплатити за цілий поверх!

pic Сімдесят мільйонів за 85 поверх

Мільйонерам, що мріють бігати вранці в Центральному Парку, зробили неймовірну пропозицію. Квартира в престижному районі міста, яка займає цілий поверх, обійдеться бажаючим в 70 мільйонів доларів. Задоволення не з дешевих, зате є ванна кімната з панорамними вікнами і видом на Центральний парк.

Вона хотіла б жити на Манхеттені?

О, ми впевнені, що хотіла б. Адже ми теж «Вона», тільки без сімдесяти мільйонів доларів. Сусіди штаб-квартири ООН, на 50 United Nations Plaza пропонують двоповерховий пентхаус за ті ж 70 мільйонів.

В цьому ж будинку знаходиться величезний СПА комплекс і тренажерний зал. Основне завдання забудовників - надати не тільки ключі від квартири, але і атмосферу ритму міста.

pic На 1 поверсі - ресторан, на 61 - квартира

Менше - не було сенсу. Це про кількість поверхів, виділених під пентхауси в Нью Йорку. Тенденція до продажу двох поверхів відразу обумовлена висотою: чим вище поверх - тим дорожче квартира. Шістдесят п'ять мільйонів за апартаменти на East 53rd Street просять забудовники з 2016 року.

Перших два поверхи вже викупив французький шеф-кухар Жоель Робюшона. Легендарний кулінар, володар найбільшої кількості зірок Michelin, відкриє два ресторани в хмарочосі.

Дві хвилини до Гудзона і басейн на даху: дорога квартира в Нью Йорку

Більшість квартир, які складно продати, як правило, падають в ціні. Але це не про пентхаус на 443 Greenwich.

Справа в тому, що апартаменти, облаштовані дизайнерськими меблями, спочатку коштували 51 мільйон доларів. За два роки цінник підняли ще на мільйон, а на сьогоднішній день нерухомість обійдеться майбутньому власникові в цілих 58 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як на нас впливає колір спальні

Їдеї зберігання взуття - заощаджуємо простір